Σχοινί Αναρρίχησης | Climping Rope

Σχοινί Αναρρίχησης | Climping Rope

100,00150,00

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , ,
Εταιρία:PTC

Περιγραφή

Θέλετε να τονίσετε το πάνω μέρος της σιλουέτας σας – χέρια και πλάτη – και να ενεργοποιήσετε άλλους μύες με έναν ενδιαφέρον και νέο τρόπο; Η προπόνηση δεν χρειάζεται να είναι μονότονη και να βασίζεται πάντα στις ίδιες ασκήσεις. Εισάγοντας νέες σωματικές δραστηριότητες και αθλητικές τεχνικές στη ρουτίνα σας, θα αυξλησετε τη μυϊκή σας δύναμη. Αυτά και πολλά άλλα οφέλη έρχονται με τη χρήση αξεσουάρ όπως σχοινιά από γιούτα για αναρρίχηση. Χάρη σε αυτά, όχι μόνο θα μάθετε πώς να κάνετε έλξεις, αλλά θα πετύχετε και διάφορους στόχους γυμναστικής ή αντοχής που καθορίζετε στο πρόγραμμά σας!

Σχοινιά από γιούτα για άσκηση – τι πρέπει να γνωρίζετε για αυτά;

Τα προτεινόμενα είδη είναι απαραίτητα αξεσουάρ για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας με αναρρίχηση και πολλά άλλα – τα σχοινιά από γιούτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έλξεις και διάφορες ασκήσεις δύναμης που στοχεύουν στην εμπλοκή των μυών του χεριού, της κοιλιάς και της πλάτης. Το σχοινί είναι κατασκευασμένο από συμπαγή και ανθεκτική ίνα πλεγμένη σε τριπλούς κλώνους. Όταν εγκατασταθεί σωστά και με ασφάλεια, η κατασκευή μπορεί να αντέξει φορτία έως και 200 ​​kg!

Οφέλη της εκπαίδευσης με σχοινί γιούτας

Τα σχοινιά προπόνησης από γιούτα για γυμναστήρια ή χώρους αναρρίχησης είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στις κλασικές ασκήσεις ενδυνάμωσης για ολόκληρο το σώμα ή τα επιμέρους μέρη του. Εμπλέκουν όχι μόνο τους μύες των χεριών και των χεριών, αλλά και τους ώμους, την πλάτη και τους μηρούς, και σας επιτρέπουν να διατηρήσετε τη σταθερότητα στο σώμα σας!

Τεχνικά δεδομένα:

  • Καραμπίνερ για εύκολη συναρμολόγηση
  • Υλικό γιούτας
  • Διάμετρος 40 mm
  • Πλεγμένη δομή – τρίκλωνο
  • Αντοχή 200 κιλ

Επιπλέον πληροφορίες

ΜΗΚΟΣ

10μ, 6μ