Πολύζυγα – Gym Ladders

Πολύζυγα – Gym Ladders

240,00260,00

Εταιρία:PTC

Περιγραφή

Πολυλειτουργικό, εξαιρετικά ανθεκτικό και κατάλληλο για άτομα όλων των ηλικιών.

Τα Πολύζυγα – Ladder – Σκάλες Αποκατάστασης είναι απλός εξοπλισμός που όμως χαρακτηρίζεται από υψηλή λειτουργικότητα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχολικά γυμναστήρια, επαγγελματικά γυμναστήρια, σε εγκαταστάσεις αποκατάστασης, αλλά και σε κατοικίες.

Αυτές οι απλές ξύλινες κατασκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προθέρμανση ή προπονήσεις ολόκληρου του σώματος. Χρησιμοποιώντας τακτικά το Πολύζυγο, θα ενισχύσουμε τους μύες των χεριών, των ποδιών και της πλάτης μας, θα βελτιώσουμε την κινητικότητα των αρθρώσεων και θα πετύχουμε τη σωστή στάση του σώματος.

Αν και τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα όλων των ηλικιών, συνιστώνται ιδιαίτερα για τους νεότερους. Οι γυμναστικές σκάλες αποκατάστασης είναι ασφαλείς συσκευές που αποτελούν στοιχείο πρόληψης των ανωμαλιών της στάσης στα παιδιά.

Είναι κατασκευασμένα από πολύ ανθεκτικά υλικά, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά χρόνια χωρίς σημάδια φθοράς και ζημιάς. Διατίθενται σε διάφορες παραλλαγές μεγέθους, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε άτομο θα βρει την πιο κατάλληλη λύση.

Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο οξιάς, τα λεία σκαλοπάτια της συσκευής εξασφαλίζουν σταθερό κράτημα και προστατεύουν τα χέρια σας από την ολίσθηση. Τα πλαϊνά τους είναι κατασκευασμένα από ξύλο πεύκου, που εγγυάται αντοχή σε βαριά φορτία, ώστε όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι ενήλικες βάρους έως 200 κιλά να μπορούν να ασκούνται στις μπάρες.

Τι εξοπλισμό να επιλέξετε;

Όταν ψάχνετε για την τέλεια συσκευή, ας λάβουμε επίσης υπόψη παραμέτρους όπως το ύψος και το πλάτος της. Όταν σχεδιάζουμε ένα γυμναστήριο στο σπίτι ή όταν εξοπλίζουμε μια αίθουσα προπόνησης, έχουμε διάφορα μεγέθη προϊόντων για να διαλέξουμε. Διατίθενται ξύλινες ράβδοι γυμναστικής τοίχου με πλάτος 60 cm, 70 cm, 80 cm και έως και 90 cm. Η απόσταση και ο αριθμός των ξύλινων ράβδων μπορεί να είναι εξίσου σημαντικά.

Τεχνικές παράμετροι

  • Ύψος σκάλας από 195 έως 250 cm
  • Πλάτος σκάλας από 60 έως 90 cm
  • Πάχος πλαϊνού τοιχώματος 4,5 cm
  • Βάθος 12 cm
  • Η σκάλα έχει 11-14 μπάρες
  • Η σκάλα είναι βερνικωμένη
  • Οι ράβδοι είναι από ξύλο οξιάς με διάμετρο 35 mm και αντοχή 200 kg
  • Τα πλαϊνά της σκάλας είναι από ξύλο πεύκου
  • Το σετ περιλαμβάνει εξαρτήματα για την τοποθέτηση της σκάλας στον τοίχο και οδηγίες

Επιπλέον πληροφορίες

ΔιαστάσειςΜ/Δ
ΜΕΓΕΘΟΣ

220×90 black, 230×90, 240×70, 240×90 white